Kategorier
Dumheter

Morgonångest

Åh, jag är så sjuuu-hu-huuk. Jag hade lite känningar i halsen redan i onsdags och torsdags, men det kändes ganska bra när jag gav mig ut på löpturen i fredags. Annars skulle jag ju inte ha gett mig ut eftersom det alltid pratas om hur farligt det är att springa med förkylning i kroppen.

Nå, på lördagen var det halsonda tillbaka och på söndagen kom snuvan och idag har jag feber. Jag har ingen termometer med mig men jag gissar på att jag ligger runt 42-43 grader någonting. Jag har googlat på mina symtom; extrem feber, orkeslöshet, rinnande näsa, svettningar, rinnande ögon, raspig röst, ynklighet, gnällighet och… Ja, det finns inget enkelt sätt att säga detta på, så jag skriver det rakt ut.

Jag har åkt på en riktig karlförkylning.

hqdefault

De har lyckligtvis apotek även i detta land, så nu sitter jag här i en tunnelbanevagn, dopad med Paracetamol och Ibuprofen och med hela min rödsvullna näsa fylld med Xylometazolin och Oxymetazolynklorid. Jag lyfter än en gång på hatten till den som uppfann nässprayen, kanske vår tids bästa uppfinning.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.