Kategorier
Dagens fundering

Dagens fundering

Jag är en sådan där konstig människa som funderar ganska mycket. Vad jag än håller på med så har jag alltid en parallell tråd i huvudet som funderar på någonting annat. Nu tänker jag ge er ett all access pass till min hjärna under ett par dagar – I huvudet på Heed, liksom, eller dagens fundering.

Idag regnade det. Jag tog mitt paraply och gick ut på en promenad. Jag tycker det är härligt att prommenera en stund på egen hand för att rensa tankarna.
För typ sex år sedan hade vi en träningstävling på jobbet där man fick poäng om man gick mer än 13’000 steg på en dag. För att nå upp till det promenerade jag till jobbet. Det var under dessa promenader som jag fick idén till min bok. Min hjärna fungerar väldigt bra när jag går.

Idag slog det mig att alla de där tankarna som far runt i huvudet på mig kanske borde skrivas ner. Kanske är det någon annan som tänker samma saker som jag? Om jag skriver ner mina tankar så kommer de förmodligen att föda fler tankar. Det kommer också få mig att skriva lite mer överlag. Jag har ju en illa dold agenda där jag vill jobba mer med mitt författande och då tror jag att all form av skrivande kommer att vara mig till gagn.

Dessutom vill jag naturligtvis ha en lite mer levande blogg. Jag vill att det ska finnas någonting nytt att läsa hela tiden. Jag vill också gärna att folk kommenterar och att det blir någon form av dialog av det hela.

I huvudet på Heed

Därför kommer jag ta upp lite ämnen som intresserar mig.

Kommer jag att sticka ut hakan? Det återstår att se. Jag tror att jag gör bäst i att undvika religion, politik och alltför grov samhällskritik. Jag tror att det mest kommer att handla om mig själv och hur jag ser på världen. Men det kommer kanske att ändras med tiden.

Målsättningen är att skriva en liten snutt varje dag på ungefär 300 ord. Målsättningen är att dessa 300 ord ska innehålla någonting av värde, som får dig som läsare att fundera lite.

Kommer jag att lyckas? Det får vi se!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.