Kategorier
Övrigt

Kräfthatt 2017

Nu har det blivit i slutet av augusti igen. Kräftskivans tid. Som jag tidigare berättat brukar vi bli bjudna till vänner för en kräftskiva med tävling om bästa hatten. Låt mig presentera min kräfthatt 2017!

Tema

Årets tema är Youtubers.

Enkelt.

Inte.

Insidan

Efter noga övervägande gör jag en simpel hatt av kartong i år. Hade man fått pris för mest tejp hade jag vunnit den tävlingen enkelt. Jag klippte sönder och tejpade ihop en skokartong till en liten fyrkant som jag sedan skar ut så att den skulle passa på huvudet. På framsidan skar jag ett hål, i vilken jag har tryckt ner en gammal telefon som vi hade liggande. Jag stoppade i lite mer kartong och lite mer tejp för att hålla telefonen på plats. För säkerhets skull lade jag i lite ståltråd och några brickor också. I dessa ska jag sätta gummiband så att telefonen inte trillar ur sin plats.

Kräfthatt 2017

Notera även magneterna som jag har klistrat fast med superlim (och tejp) i hörnen. Jag satte fyra magneter på insidan av mössan också, så hela konstruktionen håller sig på plats med hjälp av magnetkraft. 10 superstarka neodym-magneter kostar 8;- på Ali Express. Köp några med detsamma vet jag, det är alltid bra att ha hemma!

Utsidan

Ungarna tittar ju alltid på Minecraft-playthroughs, så jag har smyckat hatten i minecraft-tema. På telefonen kommer jag att sätta på en longplay-version av någon som spelar Minecraft. Japp, det finns. Den håller på i 6 timmar, vilket är mycket längre än batteriet i den gamla telefonen kommer räcka.

Kräfthatt 2017 - utsidan
Notera logotypen som är anpassad till kräftskivan

Jaha, iväg på fest då… Skål!

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.