Kategorier
Författare

Och vinnaren i balansspelet är…

Tack till alla som var med och tävlade i Balansspelet och varmt välkommen till alla nya prenumeranter till min blogg. Jag hoppas att ni ska trivas här! Vinnaren i balansspelet heter…

Malin Johansson, du har vunnit tävlingen Balansspelet, och ett presentkort på 500 kronor på Akademibokhandeln. Jag måste först ställa den obligatoriska frågan. Hur känns det?

– Självklart känns det jätte roligt att vinna! Jag är nog lite överraskad faktiskt då jag aldrig vinner något.

Tävlingen lanserades ju för Bokmässan. Var du på bokmässan eller fick du höra talas om spelet någon annanstans?

– Jag var tyvärr inte på årets bokmässa utan hittade tävlingen när jag klickade runt lite för att läsa om mässan. Jag kom då till ditt inlägg om ”betatestare till Balansspelet sökes” och sedan tillslut till tävlingen.

Vilken av karaktärerna i spelet hade du helst velat vara – den som kan flyga eller den som kan göra eld? (Vilken dum fråga, men tänk vad praktiskt när man ska göra en brasa…)

– Haha jag håller nog med om att det bara finns ett svar på vilken karaktär man helst skulle vilja vara. Jag hade i alla fall velat vara den som kan flyga! Ingen tvekan, tänk vilka möjligheter. Sen hade jag nog inte blivit någon direkt superman utan en ganska lågt flygande fågel (jag gillar inte höjder).

Stort grattis som sagt. Har du någon speciell bok du tänker köpa för presentkortet?

Jag har ingen bok på rak hand som jag vet att jag kommer köpa, utan kommer välja en bok som är verklighetsbaserad och vars historia är gripande. De är de bästa böckerna!

Nästa år – nästa tävling

Varmt grattis till Malin, och tack till alla er andra som var med och tävlade. Nästa år kommer jag att ha en ny tävling i samband med bokmässan. Kanske blir den då lite mer monter-anpassad. Kanske kommer jag göra det där arkadspelet som jag har pratat om. Just nu tror jag att det blir en annan lösning, men vi får se!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.