Kategorier
Författare

Releasefest för Metamorfos – Demonens blod

Mina damer och herrar! Nu har det hänt! Nu finns min bok ute i bokhandeln. Nu är det dags för releasefest för Metamorfos – Demonens blod!

TL;DR;

Releasefest för Metamorfos – Demonens blod i Hemgården, det gula huset på Södra torget, Borås. Ingång mot Åsbogatan. Fredagen den 4:e maj klockan 17:30 – 19:30. Högläsning mellan 18:00 – 18:15.

Boken

Jag tror att ni har full koll på vad som händer i min bok nu. Det är en fantasyroman som utspelar sig i vår värld. Inga orcher eller alver utan vanliga människor som du och jag som helt plötsligt råkar ut för lite ovanliga saker. Jag har faktiskt skapat en hel sida på min blogg som bara handlar om min bok. Läs gärna lite mer där om du är sugen.

Releasefest för Metamorfos – Demonens blod

Varje gång jag säger att jag har skrivit en bok följer samtalet ungefär samma mall.

– Har du skrivit en bok? Handlar den om programmering?
– Nej, trots att jag arbetar med IT så är det en skönlitterär bok.
– Oj, vad handlar den om?
– Det är en fantasybok som…
– Jaja… När är det releasefest?

Jag har hela tiden dragit på svaret, eftersom jag själv inte vetat riktigt när boken är klar. Men nu vet jag. Boken är klar! Och ni vet vad det innebär!? Releasefest!

Hemgården i Borås

När, var och hur?

Releasefesten kommer att äga rum fredagen den 4:e maj mellan klockan 17:30 och 19:30. Vi kommer att hålla till på Hemgården i centrala Borås. Hemgården är det gula fina gamla trähuset som ligger vid Södra torget i Borås. Det finns tydligen 11 dörrar in i huset, men vi kommer att använda oss av den som är mot Åsbogatan, alltså kortsidan som vetter mot centrum.

Under kvällen kommer man kunna köpa min bok och om man vill så kan man få den signerad. Det tillhör kutymen att man har högläsning ur boken som man har releasefest för. Så kommer även vara fallet på min releasefest. Den som tycker att sådana tilldragelser är festliga bör vara i lokalen mellan 18:00 och 18:15. Ni övriga kan antingen komma före eller efter. Jag lägger inga vänskapliga värderingar i huruvida ni gillar högläsning eller inte.

Alla som köper min bok kommer dessutom att få ett litet glas med skumpa och salta pinnar. Skumpa för att det är gott och salta pinnar eftersom min lektör tvingade mig att redigera bort alla salta pinnar ur boken med orden ”Det finns inga ungdomar som äter salta pinnar idag”.

Välkomna!

Alla är välkomna. Ta med en vän. Det finns ett event på Facebook där du gärna får tacka ja om du kommer, så har jag koll på ungefär hur många vi blir.

7 svar på ”Releasefest för Metamorfos – Demonens blod”

Snittar, sprittar och folk som går och tittar! Urmysigt! 🙂
Ta med guldpennan, för jag skall ha en bok!
Tar du swish på plats? 🙂

Måste erkänna att jag inte direkt är någon fan av fantasy böcker, ändå har jag läst fyra stycken det senaste halvåret. Har precis avslutat Metamorfos Demonens blod, vilken var riktigt spännande med bra beskrivningar av personer och geografiska platser. Bra jobbat Tomas, ser fram emot uppföljaren. Svärmor.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.