Kategorier
Författare

Uppdatering om boken

Oj, vad länge sedan den var som jag skrev någonting på bloggen! Inte sedan releasefesten. Ni kanske undrar hur det går för mig? Här kommer en kort uppdatering om boken.

Det har gått över en månad sedan jag hade min releasefest för Metamorfos – demonens blod. Jag hade fler besökare än jag hade förväntat mig och sålde över 40 böcker. Det var kanonroligt! Sedan dess har jag själv inte gjort så mycket marknadsföring av boken.

Däremot är det många som har läst den. Jag har fått några recensioner på boksajter. På Bokus har jag fått omdömet. ”Perfekt sommarläsning” med en önskan om ”en uppföljare. Eller två. Eller en film? Möjligheterna är stora med en så välsvarvad debutbok. Bravo!”

Det är också två olika bokbloggare som har läst bloggen och gett den omdömen.

På stranden
På stranden

Bloggen ”Tusen sidor” skriver bland annat att: ”det här är så, så bra, och jag vet inte ens var jag ska börja, mer än med att jag är imponerad över att en svensk debutant är den som står bakom boken, för det ser man faktiskt alldeles för sällan!”. Hon avslutar med orden ”för mig är det tydligt att det är en författarkarriär han bör satsa på!” och ger betyget 4/5. I ett senare inlägg utnämns boken som månadens ”mest spännande” och ”mest överraskande” och hamnar på en andraplats av åtta i ”en mycket orättvis lista” eftersom alla böckerna var väldigt bra.

Boklådan har också recenserat boken. Det är även det en positiv recension med meningar som: ”Det var väldigt bra, spännande och roliga berättelser som utspelar sig i helt olika delar av världen” Recensionen avslutas med ”Kändes som att jag saknade ett eller två kapitel till, typ. Men det kan ju kanske betyda att det kommer mera? Hoppas :)”

Hur går försäljningen?

Jättekul med alla fina omdömen, men är det någon som köper boken då? Svaret är att jag vet inte. Jag sålde som sagt 40-talet böcker på releasefesten. Jag har med andra ord sålt minst 40 böcker. Bara det är inte illa!

Det som säljs online och i butiker går via ett företag som heter Förlagssytem. De skickar rapporter om försäljningsstatistik till mitt förlag som i sin tur berättar för mig hur det går. Hittills har jag inte fått ta del av några siffror, men det kommer nog snart.

Vid poolen
Vid poolen

För övrigt har jag fått några muntliga recensioner också. Den roligaste från min egen mamma som tyckte att boken var bra men hon hade svårt för ”att läsa sexscener som min egen son har skrivit”. Jag kan se hennes poäng när jag tänker på om rollerna hade varit ombytta och jag läste hennes bok. Hu!

Jag får också tillskickat mig bilder på folk som läser min bok. Det är jätteroligt. I detta inlägg ser ni tre av dem! På flyget, på stranden och vid poolen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.