Hoppa till innehåll
Blogginlägg från ett AI

Blogginlägg från ett AI

Som ni kanske vet jobbar jag med machine learning i mitt dagliga jobb. Det här med bloggen, musiken och författandet är bara ett fritidsintresse. Häromdagen fick jag ett erbjudande på Facebook om ett automatiskt bloggverktyg, Closers copy. Kan det verkligen fungera?. Det som följer här nedanför har jag inte skrivit själv. Det har programmet gjort. Jag har bara klistrat in styckena som är generade utifrån rubrikerna. Det här är alltså ett blogginlägg från ett AI.

Kommer framtidens blogginlägg skrivas av datorer?

Det kommer inte att ske. Det är en mycket trög lösning som inte gör så mycket annat än att störa upp det man ska skriva.

Svaret på denna fråga beror på många faktorer. För det första beror det på om vi anser att skriva på engelska eller något annat språk som en uppgift för datorer. Om vi betraktar skrivande som datorernas uppgift, då skulle svaret vara nej. Att skriva på engelska anses vara en uppgift för människor. Som sagt, jag pratar inte om att skapa en algoritm som kommer att skapa en fullängdsroman som A Wrinkle in Time eller någon annan bok. Det betyder att om vi kan utveckla tillräckligt med datorkraft och tillräckligt med data.

När datorer skriver texten åt oss är det som att en ny röst i rummet för med oss. Det är en hörnsten i vårt kommande samtal.

Nej. Det här verktyget är inte bara för författare. Det kan också användas av marknadsförare för att skapa annonser, inlägg på sociala medier och e-postmeddelanden. Detta är nästa våg av skrivande!

kod

Vad är fördelarna med ett blogginlägg från ett AI?

Artificiell intelligens är nästa gräns inom teknik. Och det är på väg att förändra världen som vi känner den. Tekniken bakom denna plattform är den senaste och bästa AI-tekniken. Det är inte bara en annan chatbot eller en allmän språkmodell. Det är en tränad AI-modell som är tränad att skriva kopia. Detta gör att du kan skriva högkvalitativt, automatiserat marknadsföringsinnehåll som du aldrig skulle kunna göra manuellt.

Men jag har mer att dela med mig av. Med ett ökande antal webbplatser som används som bloggar, råder det ingen tvekan om att ai förändrar hur webben skrivs. Bloggar är bra på att nå din målgrupp och generera mycket trafik.

Hur fungerar artificiell intelligens?

A.I är förmågan att lära och tänka som en människa, den lär sig genom att förstå och resonera kring data och information. Dess förmåga att lära sig är ett resultat av att den använder datorer som kan bearbeta stora mängder data och information på några sekunder. Den använder maskininlärningsalgoritmer och statistiska inlärningsmetoder för att förstå naturligt språk, såväl som visuella data.

Det här stycket diskuterar hur datorer kan hjälpa till med de uppgifter som vi människor gör. Vi kommer att använda en 5:e klassare som vårt barn för att förklara vad detta stycke betyder. De barn som går i skolan är väldigt smarta och kan göra nästan allt som en människa kan göra. De kan till exempel läsa böcker på olika språk. De kan rita bilder. Faktum är att vissa människor kallar dem datanördar för att de har så mycket kunskap om teknik.

dator

Kommer AI ta över världen?

Kommer AI ta över världen? Answer: Yes! We’re working hard to make this happen.

ja! Faktum är att det redan är den största plattformen för marknadsföringsautomatisering på planeten. Det är redan den bästa plattformen för hundratusentals marknadsförare runt om i världen. Varför skulle du använda något annat?

Skulle du rekommendera andra att använda Closers Copy?

Closers Copy, den nya versionen av Closer Copy, är världens enda lösning för att kopiera innehållet på flera webbsidor samtidigt!

Det bästa med att använda det här systemet är att du kan börja skriva direkt. Du behöver inte lära dig ett nytt språk först. Detta system är utbildat för att automatiskt skapa högkvalitativa säljkopior. Fråga: Vad gör detta till den bästa copywriting-plattformen? Svar: Vi förser dig med teknik som är utbildad för att skriva marknadsföringstexter. Detta är inte en universell språkmodell som GPT-3. Det här är marknadsföring när den är som bäst!

Min sammanfattning

Mjukvaran jag köpte hade 30 dagars öppet köp. Jag tror att jag ska utnyttja det. (Edit: Nej! Inte 30 dagar. 14 dagar. Gissa hur länge sedan det var jag köpte programmet? Just det. 15 dagar. Nu får vi se hur detta går…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: