Balansspelet

Bra jobbat! Du fick 0 poäng i balansspelet!

Jag vill tävla!

Ange din e-postadress för att prenumerera på mitt nyhetsbrev och få chansen att vinna 500 kronor på Akademibokhandeln!

Nu kan du vara med och tävla om ett presentkort på 500 kronor på Akademibokhandeln! Alla som skriver upp sig på mitt nyhetsbrev har chansen att vinna presentkortet. Använd formuläret för att registrera dig. Du kommer då att få en notis när det dyker upp någonting nytt på min blogg.

tomasheed.se

I min blogg får du följa med på min resa från drömmande blivande författare, musiker och entreprenör till en etablerad kulturpersonlighet. Oavsett om det blir en framgångssaga eller ett fatalt misslyckande kommer du få veta hur man skriver en bok, hur man publicerar musik på Spotify och hur man programmerar hemsidor och spel som detta. Den senaste informationen om min bok Balans, som spelet handlar om kommer alltid att finnas på bloggen. Dessutom får du veta mer om mig och vad jag har för mig!

Dragningen till tävlingen sker när bokmässan stänger, på kvällen den 1:a oktober. Vinnaren kommer att kontaktas via mail.

Balans

Boken, som alltså heter Balans, kommer att komma ut i vår via LC Förlag! Det är en fantasyroman som utspelar sig i vår värld. En skönlitterär ungdomsbok med fantasy-inslag, skulle man kunna säga. Den handlar om Siam – en skoltrött kille i Kalmar, och Lee – en hårt arbetande snabbmatskock i Los Angeles. Helt ovetandes om varandra får de båda killarna övernaturliga krafter. Bland annat så kan den ene ge liv medan den andre kan ta liv. Som läsare anar man snabbt att de båda hänger ihop. Siam, som du just spelade med din vänstra hand får vingar medan Lee, din högra hand, kan kasta eldbollar.

Det finns även en kvinnlig huvudrollsinnehavare, vars superkraft inte är övernaturlig. Sydney är en driven affärskvinna vars framgångsrika företag är på väg att ta över hela världen. Ja, ni hör ju. Detta kommer att bli en bästsäljare av hittills sällan skådade dimensioner.

Jag vill tävla!

Ange din e-postadress för att prenumerera på mitt nyhetsbrev och få chansen att vinna!

Spela igen

Om du vill spela en gång till kan du bara ladda om sidan. Det kan du göra hur många gånger du vill. Mitt eget bästa resultat är 3700 poäng. Kan du slå det?