Hoppa till innehåll
Vänd inte om

Vänd inte om – Ny release

Nu är låten som jag skulle tävla med i P4 Nästa släppt! Låten heter Vänd inte om och den ligger nu på Spotify. Jag rekommenderar alla att gå in och lyssna på min låt.

P4 inte nästa

Den som har läst bloggen tidigare vet kanske att jag skulle tävla i P4 Nästa. Hur gick det då i tävlingen? Ja, som du kanske märkt i frånvaron av glada tillrop på min blogg så blev jag tyvärr inte uttagen till tävlingen. Det var bara fem låtar som blev uttagna till att vara med i finalen i Sjuhärad. Jag utgår från att jag kom på sjätte plats, och det är ju inte så dåligt! Sjätte plats i en sångtävling som är öppen för hela Sverige. Om man tänker 6 av 10’000’000… Jag är ju alltså minst topp 1% inom musikskapande. Yay!

Och om man ser det från den ljusa sidan så behöver jag inte stå och sjunga min låt på Stora Torget mitt i Borås i sommar. Det gör mig lite glad i all sorg över att jag inte gick vidare.

vänd inte om
Vänd inte om

Heed nästa

Vad händer då härnäst för mig? Efter att jag nu har släppt Vänd inte om så väntar faktiskt en ny spännande release. Av en helt annan låt. Den låten är också helt färdig och inspelad på Studiohuset i Göteborg. Det är en smäktande kärleksballad.

En tonartshöjning utlovas. Och ett gitarrsolo.

Men den låten kommer alltså inte att släppas än på ett tag. När den kommer släppas? Ja, följ min blogg så kommer du vara den förste som får veta. Nästa låt är så att säga knuten till ett visst datum. Är det en julsång? Är det en midsommarlåt? Fundera på det, du.

Vänd inte om

Seså, ge dig iväg till Spotify nu. Vänd inte om!

2 kommentarer till “Vänd inte om – Ny release”

  1. Black Vest - Son of Jonah

    Snyggt jobbat!
    Har lagt till den i biblioteket!
    Och 6:a av 10.000.000 är gryyyymt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: